O portalu

Iznad svih… HRVATSKA REPREZENTACIJA!!

Iznad svih… Hrvatska!!  Svim srcem… Za Hrvatsku!!!

Ili nešto jednostavnije, ali jednako motivirajuće: Ajmooooooo!

Tako to rade hrvatski rukometaši, vaterpolisti i nogometaši uoči svake utakmice. Jednako strasno i glasno.

Jednako ponosno i samouvjereno.

Pobjednički!

Želite li biti dio te pobjedničke atmosfere, želite li zaviriti u svlačionice najvećih hrvatskih sportaša, osjetiti bilo njihovih momčadi, živjeti s njima na treninzima i utakmicama, radovati se uspjesima i tješiti ih u porazima, a pritom vam je već dosta sveprisutnoga „žutila“ u hrvatskom sportu, kojekakvih „močvara“ i „razmjena“ bodova, „korisnog“ suđenja, poremećenih sportskih vrijednosti i nesnošljive gramzivosti za novcem, živite li za košarkaške skok-šuteve, nogometne voleje, rukometne „cepeline“, vaterpolske šraube… onda ste na pravom mjestu.

Portal www.hrvatskareprezentacija.hr je novi, nacionalni sportski internet portal koji je  prvi i jedini takav portal posvećen svim hrvatskim reprezentacijama i reprezentativcima. Svi ljubitelji sporta na jednome mjestu moći će saznati najrelevantnije informacije i zanimljivosti vezane uz sve sportove i događanja hrvatskih reprezentacija i reprezentativaca u Hrvatskoj i izvan Lijepe naše.

Projekt je osmislila Udruga za promicanje hrvatskog sporta „HRVATSKA REPREZENTACIJA“ koju čine strastveni zaljubljenici u sport, sa željom da hrvatska sportska nacija diljem svijeta na jednom mjestu može pronaći sve ono važno što Hrvatsku čini malom zemljom za velika sportska postignuća.

Portal www.hrvatskareprezentacija.hr donosit će ekskluzivne priče o uspjesima svih hrvatskih sportaša, intervjue u tekstualnom, ali i multimedijalnom obliku, kolumne poznatih hrvatskih sportaša, stručne komentare uglednih sportskih novinara, pitanja posjetitelja, te odgovore redakcije, ankete i istraživanja o aktualnim pitanjima koja su vezana uz hrvatski sport, redovite izvještaje i kvalitetne fotografije s najvećih, ali i onih manje poznatih sportskih događaja.

Bitno je naglasiti da će portal jednaku važnost posvećivati i paraolimpijcima, koji također predstavljaju Hrvatsku na natjecanjima širom svijeta, te objavljivati vijesti o mladim nadama hrvatskoga sporta  – o  onima čije vrijeme tek dolazi.

I sve to pod istim motom:

Iznad svih… HRVATSKA REPREZENTACIJA!

Uživajte!

Dean Caput
Autor projekta