Obranović mijenja Stepančića do kraja sezone?

Obranović mijenja Stepančića do kraja sezone?

PPD Zagreb je najkraće do četvrtog mjeseca sljedeće godine ostao bez Luke Stepančića, a nameću se i prve alternative.

Ozljeda Luke Stepančića, prvog desnog vanjskog PPD Zagreba pri kraju dvoboja protiv Flensburga u Ligi prvaka zadala je mnogo problema treneru Veselinu Vujoviću.

Osim poraza od jedan razlike, Zagrebaši su zbog ozljede ligamenata koljena do četvrtog mjeseca sljedeće godine ostali bez prvog pucača koji je ove sezone postigao 36 pogodaka u Ligi prvaka.

U klubu je ostao samo jedan ljevak, Luka Šebetić koji će po riječima trenera u narednim dvobojima dobivati puno veću minutažu, a nastojati će ga se koliko-toliko odmoriti u obrambenim zadaćama.

No, ukoliko Zagreb i dovede pojačanje na poziciji desnog vanjskog, on neće imati pravo nastupa u Ligi prvaka do veljače, pa se kao alternativa Šebetiću nameće Sandro Obranović koji je na toj poziciji povremeno igrao za vrijeme svog boravka u našičkom Nexeu.

Do reprezentativne stanke Zagrebašima je ostalo još pet dvoboja u SEHA ligi protiv Vojvodine, Vardara, Strumice, Veszprema i Borca, dok će u Ligi prvaka snage odmjeriti s Flensburgom, Bešiktašem i Wislom.

Kao pojačanja na upražnjenoj poziciji u PPD Zagrebu spominju se samo igrači koji ove sezone ne igraju Ligu prvaka jer bi jedino oni imali pravo nastupa, a među njima su Crnogorci Stefan Čavor i Vlado Lipovina, Slovenac Renato Vugrinec, Poljak Michael Sziba i hrvatski igrač Nikola Kedžo koji je nakon razlaza sa poljskom Opoleom postao slobodan igrač.

Još jedna od opcija je povratak Brune Vilija Zobeca sa posudbe iz Varaždina, no realno je kako bi on Zagrebu pomogao samo u SEHA ligi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.