Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija završila je pripreme u Rijeci i Zagrebu

Odrađene završne pripreme uoči odlaska na Europsko prvenstvo

Odrađene završne pripreme uoči odlaska na Europsko prvenstvo

Izabranice pod vodstvom Nikše Savine danas ujutro krenule su put Beograda  jer  već sutra zaigrat će utakmicu  protiv  reprezentacije Španjolske.

“Pripreme za nadolazeće Europsko prvenstvo u Beogradu nisu se puno razlikovale od prijašnjih priprema. U Rijeci smo odradili odličan sparing sa reprezentacijom Turske, a sve cure su odradile pripreme na visokoj razini. Dina Lordan, Petra Bukić, Sara Srhoj, Lea Gegić te Anamarija Brnas su imale virozu sa temperaturom, ali se nadam da će sve cure biti ok. Ove cure koje su prošle kompletne pripreme bile su odlične, a nadam se da će se i ove ostale cure brzo vratiti. U ekipi vlada izvrsna atmosfera te se nadam dobrom ostvarenju u Beogradu”, kazao je izbornik Nikša Savin.

Europsko prvenstvo u Beogradu Hrvatsku žensku vaterpolsku reprezentaciju predstavljat će sljedeće igračice:  golmanica Aleksandra Ratković i Sara Srhoj, Anamarija Brnas, Julija Božan, Matea Skelin, Tereza Balić, Lea Gegić, Dina Lordan, Petra Bukić, Ivana Butić, Emmi Miljković, Petra Županić i Domina Butić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.