Ohandza: “Kad sam dobio ponudu iz Kine nisam htio otići, no uprava Hajduka tada me razočarala“!

Ohandza: “Kad sam dobio ponudu iz Kine nisam htio otići, no uprava Hajduka tada me razočarala“!

Franck je pojasnio odluku o odlasku u Kinu.

Ljubitelj Hajdukovih navijača, Franck Ohandza, blista u drugoj kineskoj ligi u kojoj je za Shenzhen upisao 14 golova i 11 asistencija, a zašto je otišao iz Hajduka otkrio je u razgovoru za Sportske novosti:

“HNL je taktički jača liga, no ovdje se više trči. U Hrvatskoj bih na derbiju pretrčao po deset kilometara, a ovdje 14. Kad sam dobio ponudu i obavijestio Hajduk o uvjetima koje su mi ponudili Kinezi, nisam htio otići iz Hajduka“, započeo je.

“Htio sam iz Hajduka otići s trofejom, a mi smo u tom trenutku bili u borbi za dva trofeja, pred nama je bilo polufinale Kupa i vratili smo se u borbu za prvo mjesto. No, kada sam čelnicima kluba rekao da imam ponudu iz Kine, dali su mi novi ugovor pod istim uvjetima koje sam i imao. I to je bio trenutak prevage jer sam osjetio da me Hajduk ne treba“, razočarano je nastavio.

Detaljnije je obrazložio:

“Ako Hajduk zna da imam bogatiju ponudu iz Kine i ako se zna kako igram i što pružam momčadi, onda je jasno da me u klubu nisu doživljavali ozbiljno ponudivši mi isti ugovor, zar ne? Tim potezom su me razočarali i pokazali mi da me ne trebaju“.

Za kraj se osvrnuo i na njegov najljepši trenutak u Hajduku, koji će pamtiti cijeli život:

“Bez konkurencije to je moj gol Dinamu za pobjedu usred Zagreba. Te utakmice imaju poseban naboj i zato sam u njima uvijek želio zabiti. Draga mi je i prva pobjeda nad Dinamom, no tada nisam igrao. Sjećam se i prvijenca protiv Estonaca, bilo je zaista predivnih dana“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.