Najboljom ekipom 2015.godine proglašen je JK Pujanke

OK Mladost Marina Kaštela ponio titulu najbolje momčadi Dalmacije u 2015.

OK Mladost Marina Kaštela ponio titulu najbolje momčadi Dalmacije u 2015.

Tri sportska imena Dalmacije su splitska i hrvatska atletičarka Blanka Vlašić, splitski jedriličar, trostruki prvak Europe Ivan Kljaković Gašpić i sportska nada godine tenisač Duje Ajduković.

U nominacijama za najbolju momčad osim Odbojkaškog kluba Mladost Marina Kaštela našli su se Veslački klub Jug iz Dubrovnika, Ragbi klub Nada iz Splita, Veslački klub Sveti Krševan i jedriličari Šime Fantela te Igor Marenić iz Zadra, Malonogometni klub Split Tommy i Vaterpolo klub Mornar Brodospas iz Splita.

Za najbolju ekipu je uz splitski ženski Judo klub Pujanke bio nominiran i ženski Vaterpolo klub Bura iz Splita, ženski Odbojkaški klub Marina Kaštela, Ženski nogometni klub Split i splitski ženski Gimnastički klub Marjan.

Među najboljim sportašima bili su nominirani Tonći Stipanović iz Veslačkog kluba Mornar iz Splita, atletičar Stipe Žunić iz ASK-a, Petar Gorša iz Streljačkog društva Dalmacijacement iz Solina, Nikola Vlašić iz Hajduka te pobjednik Ivan Kljaković Gašpić.

Za titulu najbolje sportašice su se uz Blanku Vlašić iz ASK-a, borile sestre Lucija i Ana Zaninović iz Taekwondo kluba Marjan te Barbara Matić iz Judo kluba Pujanke.

Ovom prilikom iskrene čestitke svim našim sportašima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.