Opljačkani igrači Lyona

Opljačkani igrači Lyona

Depaya su već jednom pokrali za vrijeme utakmice s Nicom.

Nogometaši Lyona uspjeli su na domaćem terenu ostati neporaženi u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone (0-0). No, neke od njih po povratku kući dočekalo je neugodno iznenađenje.

Ubrzo su veselje nakon dobre utakmice protiv Barcelone trojica igrača Lyona (0-0) zamijenila šokom. Pljačkaši su se pametno rasporedili i za vrijeme utakmice Lyona i Barcelone opljačkali domove trojice nesretnika iz redova francuskog predstavnika.

Među njima je bio i Memphis Depay kojeg su već jednom opljačkali za vrijeme utakmice i to one protiv Nice u rujnu prošle godine. Tada su mu ukradene stvari u vrijednosti oko milijun eura, a sad je ostao bez dosta modnih dodataka čija vrijednost još nije procijenjena.

Depayu su provalnici razbili prozor i tako ušli u kuću, dok je Lucas Tousart po povratku kući naišao na razbijena vrata podruma. Ukradena mu je torba i nešto ‘tehnike’, a na autu su pronađeni tragovi koji ukazuju na pokušaj provale. Treći igrač Pape Cheikh Diop Gueye ostao je, slično kao i Depay, bez nakita i dizajnerske odjeće.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.