Osijek ostaje bez kapetana, ali dovodi Brazilca od 3 milijuna eura iz Benfice

Osijek ostaje bez kapetana, ali dovodi Brazilca od 3 milijuna eura iz Benfice

Osijek je nakon sjajnih rezultata u Europi privukao jako puno pozornosti na sebe, a mnogi skauti su upravo u Osijeku tražili potencijalna pojačanja za svoje momčadi. Igrač o kojem se najviše priča je svakako Borna Barišić, a kapetanu Osijeka je nedavno u zadnji trenutak propao transfer u Dinamo Kijev.

Igrač koji je dobrim igrama zapeo za oko i Anti Čačiću, koji ga je pozvao u kadar Hrvatske za kvalifikacijske dvoboje s Kosovom i Turskom, ipak neće ostati u Osijeku što potvrđuju i nova događanja u navedenom nogometnom klubu. Iako se još uvijek ne zna nova destinacija Borne Barišića, portugalski mediji su objavili priču kako je Osijek vrlo blizu dovođenja lijevog beka Marcela Hermosa, igrača portugalskog velikana Benfice.

Budući da Marcelo Hermos igra upravo na Barišićevoj poziciji smatra se kako je Osijek već počeo prilagodbu na život bez Borne Barišića, a odabir struke je pao na 22-godišnjeg Brazilca. Hermos je u Europu došao na početku 2017. godine kada ga je Benfica otkupila iz Gremija za 3 milijuna eura, no u polusezoni je sakupio svega jedan nastup. Stoga Benfica želi igraču pronaći klub u kojem će moći nastaviti igrački razvoj, a spekulira se kako su se Osijek i Benfica dogovorili oko posudbe Brazilca, koji se tek treba potvrditi kao dostojna zamjena za Osijekovog kapetana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.