Otvorena izložba Dinamovo proljeće

Otvorena izložba Dinamovo proljeće

Dinamo u četvrtak gostuje u Plzenu kod Viktorije u prvoj proljetnoj europskoj utakmici nakon 49 godina.

Otvorena je izložba Dinamovih eksponata u sklopu niza manifestacija ‘Dinamovo proljeće’.

“Kad smo najavili projekt Dinamovo proljeće, rekli smo da želimo vratiti građanski duh i identitet Dinama ovom gradu, a ova izložba je jedinstvena prilika za tako nešto. Nadamo se da će je obići svaki dinamovac i da će svaki otac, stric ili brat za ruku povesti sina, nećaka, mlađeg brata i pokazati mu što je Dinamo” – rekao je predsjednik Udruge Dinamo to smo mi Juraj Čošić koja stoji iza svih ovih manifestacija, a oko izložbe im je najviše pomogla obitelj Kranjčar, u čijoj je galeriji na Kaptolu ista i locirana.

No ništa ne bi moglo proći bez kolekcionara koji su ustupili eksponate!

“Znali smo da su Tomislav Rončević i Krešo Barić ponajveća dva kolekcionara i da imaju takvu kolekciju da bi se od toga mogao napraviti stalni postav puno većeg klupskog muzeja. Ovo je dokaz da Dinamo ima velik potencijal, ali o tome ćemo više pričati na našoj idućoj javnoj tribini pod nazivom Potencijali Dinama” – nadodao je Čosić.

U sklopu ‘Dinamovog proljeća’ održat će se i projekcija dokumentarnog filmaDinamovo proljeće – 20 godina poslije’u kinu Europa 18. veljače, a pet dana kasnije slijedi veliki koncert u Domu sportova na kojem će nastupiti Jura Stublić & Film, Tram 11, Kawasaki 3P i Šank.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.