Panika u Njemačkoj: Na autocesti skoro upucan bivši mladi reprezentativac!

Panika u Njemačkoj: Na autocesti skoro upucan bivši mladi reprezentativac!

Strašne scene dolaze nam iz Njemačke.

Turski nogometaš Deniz Naki proživio je pravi horor nakon što je na njegov automobil u Njemačkoj ispaljeno nekoliko hitaca. Turčin se vozio po autocesti A4 kada mu se približio crni automobil iz kojeg je jedna osoba krenula pucati. Iako je ispaljeno nekoliko hitaca, Naki je pravim čudom preživio, a ovako je opisao što se dogodilo:

“Vozio sam desnom trakom kada sam odjednom začuo hitce. Mogao sam umrijeti, gledao sam smrti očima u lice i nisu za puno promašili. Jedan metak udario je u auto po sredini prozora, a drugi u blizini gume. Imao sam sreću da me nisu pogodili, a nakon što sam naglo skrenuo udesno, karavan se odvezao. Valjda su mislili da sam pogođen nakon tog naglog skretanja“.

Odmah nakon tog događaja Naki je pozvao policiju i zadržao se u postaji u Durenu. Uvjeren je da ga je napadač htio ubiti i da iza svega stoji politika, s obzirom da je on prokurdski orijentiran pa tvrdi da je njegov napadač neki agent iz Erdoganove vlade.

Inače, Naki igra u trećoj turskoj ligi, a karijeru je započeo u Bayer Leverkusenu. Zaigrao je i za Paderborn i Sankt Pauli, kao i za U19 i U20 reprezentacije Njemačke.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.