Paulinho poručio Coutinhu da neće požaliti ako prijeđe u Barcelonu

Paulinho poručio Coutinhu da neće požaliti ako prijeđe u Barcelonu

Coutinho i Paulinho bi uskoro mogli biti suigrači u Barceloni.

Barcelonin veznjak Paulinho razgovarao je sa svojim suigračem iz brazilske reprezentacije Philippeom Coutinhom o mogućem njegovom prelasku u Barcelonu. Paulinho mu je poručio da sigurno neće požaliti ako prijeđe u ponos Katalonije i našalio se da mu već traže kuću. Coutinho je tijekom ljeta imao brojne ponude da prijeđe u Barcelonu ali je na kraju Liverpool odbio sve ponude.

25-godišnjak je u izvrsnoj formi te oduševljava igrama za ekipu Jurgena Kloppa: zabio je gol u svakoj od zadnje tri utakmice. Odlični nastupi su samo ubrzali špekulacije da uskoro prelazi u Španjolsku kako se zimski prijelazni rok približava.

Paulinho koji se pridružio Barceloni u kolovozu iz kineskog kluba Guangzhou Evergrande  kazao je da je svom suigraču iz reprezentacije davao savjete o životu u Barceloni i čak se šalio da mu već sada traže kuću. Paulinho je već treći igrač Barcelone koji je javno progovorio o mogućem dolasku Coutinha u njihov klub. Ranije su to već učinili Ivan Rakitić i Luis Suarez koji su priznali da bi dobro prihvatili Coutinhove sposobnosti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.