Pavao Jozić – titula prvaka Hrvatske

Pavao Jozić – titula prvaka Hrvatske

Jozić je u finalu pobjedio svog dugogodišnjeg ekipnog kolegu Vjekoslava Gregurovića, a do naslova prvaka došao je bez izgubljenog seta.

Na 22.stolnoteniskom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom održanom u Vinkovcima prošloga tjedna, prvi junior svijeta Pavao Jozić  obranio je naslov prvaka Hrvatske.

Jozić je u finalu pobjedio svog dugogodišnjeg ekipnog kolegu Vjekoslava Gregurovića, a do naslova prvaka došao je bez izgubljenog seta.

Pavao Jozić  drži prvo mjesto na svjetskoj juniorskoj rang listi, ali i titulu prvaka Hrvatske u svojoj kategoriji.
Međutim, unatoč rezultatima  nije uspio izboriti svoje mjesto za Rio.
Glavni razlog  neplasmana na Paraolimpijske igre vidi u nedovoljnom broju odigranih turnira. Trenutna situacija nije ga obeshrabrila već mu je poticajna za naredne četiri godine.
Kako sam kaže –Veseli me činjenica da sam prvi junior svijeta pogotovo kad sam na rang listi ispred azijskih igrača. To mi je veliki poticaj za daljnji rad i da dokažem da mi je mjesto već na Paraolimpijskim igrama u Tokyju.

O daljnjem napredovanju mladog prvaka brinuti će Roko Tošić, novoizabrani  trener. S njim je Pavao nedavno krenuo u suradnju, a za svog novog trenera ima samo riječi hvale -Roko Tošić je vrhunski stolnotenisač i vrhunski čovjek. U njemu sam prepoznao osobu koja mi može pomoći u mom daljnom stolnoteniskom razvoju. Ja sam njegov prvi trenerski projekt i izuzetno sam zadovoljan njegovim načinom rada. Roko mi može pomoći svojim velikim iskustvom koje je stekao igrajući u najvećim europskim ligama i klubovima, te nastupima u stolnotenijskoj reprezentaciji Hrvatske s kojom je također postigao vrhunske rezultate.-

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.