Pehovima nikad kraja… Marcelo Brozović propušta okupljanje?!

Pehovima nikad kraja… Marcelo Brozović propušta okupljanje?!

Dan za danom stižu vijesto o ozljedama Vatrenih

Foto: Goal.com

Udarac za udarcem pred kvalifikacijske utakmice s Azerbajdžanom i Mađarskom za Europsko prvenstvo 2020.! Nakon što su se ozlijedili Ante Rebić i Marko Pjaca, izbornik Zlatko Dalić sada je ostao i bez Marcela Brozovića.

Kao da se crni oblak nadvio nad Vatrenima, jedan po jedan uručili su izborniku ispričnicu za kvalifikacijske oglede 21. i 24. ožujka…

Marcelo Brozović morao je izaći iz igre u 42. minuti utakmice 27. kola Serie A svojeg Intera, koji je dočekao SPAL. Brozović je u jednom trenutku samo legao na travnjak i tražio zamjenu, a umjesto njega ušao je Antonio Candreva.

Težina i tip ozljede još uvijek nisu poznati pa će dodatne pretrage utvrditi koliko je situacija ozbiljna. No, čini se kako je Brozoviću nastradao mišić, a to što je sam tražio zamjenu ne ide u korist.

Tako bi nakon Brune Petkovića poziv u reprezentaciju mogao dobiti još netko sa šireg popisa.

Jer nakon što je Šime Vrsaljko otpao do kraja kvalifikacija, nakon što je Pjaci stradalo koljeno i izbivat će najmanje šest mjeseci, nakon što se ozlijedio Rebić, a upitan je i Ivan Perišić, izbornik Zlatko Dalić morat će zvati neka nova lica i krpati se kako umije.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.