Pep želi još!

Pep želi još!

Jedan od najplaćenijih trenera tvrdi kako mu je potrebno više novca ukoliko želi osvojiti Ligu prvaka s ovim klubom

Liverpool je Cityju porušio put do trostrukog naslova ove sezone kojeg su Pepovi izabranici mogli osvojiti. Na popisu riješenih naslova stoji Carabao Cup, Premier liga koja je praktički već gotova… No, mjesta za Ligu prvaka ove godine ipak nema. Nakon niza izvanrednih utakmica, City je morao izgubiti 5-1 od svojih zemljaka iz Engleske kako bi Pep došao do zanimljivih zaključaka.

Jedan od najplaćenijih trenera tvrdi kako mu je potrebno više novca ako želi osvojiti Ligu prvaka s ovim klubom. Iako je u svoje dvije godine djelovanja potrošio preko 500 milijuna eura, smatra da ne može ponoviti uspjehe iz Barcelone i Bayerna bez dodatnih ulaganja u ekipu. „Ako želite ostvariti velike rezultate, trebaju vam i veliki igrači, a oni danas koštaju jako puno. Ako ne dovodite igrače treba vam čudo, a ja čudo ne mogu napraviti.“ – kaže Pep koji je ipak zadovoljan sezonom. Kako i ne bi bio? Osvajanje dva naslova nije mala stvar.

Ističe da još nisu spremni, tj. „zreli“ za osvajanje Lige prvaka. Postepeno poboljšavanje je svakako vidljivo (pogotovo u grupnoj fazi LP), a u budućnosti će zasigurno biti zanimljivo pratiti poteze Španjolca koji nam uvijek pripremi poneko iznenađenje – ljetni se prijelazni rok pomalo bliži, a koliko će novca Guardiola potrošiti, preostaje nam vidjeti i prokomentirati kada za to dođe vrijeme.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.