Perez: “Benitez ostaje trener, navijači nas neće zastrašiti!”

Perez: “Benitez ostaje trener, navijači nas neće zastrašiti!”

Florentino Perez dao je podršku Rafi Benitezu...

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez na izvanrednoj je konferenciji za medije u ponedjeljak otklonio dvojbu koja se španjolskim medijima i sportskom javnošću počela širiti poslije teškog poraza kraljeva od Barcelone na Santiago Bernabeuu.

Zvijezda Reala Cristiano Ronaldo poslije utakmice je navodno postavio ultimatum – ili on ili Rafael Benitez, a mnogi su pristaše kraljevskoga kluba odlazak zahtijevali ne samo od španjolskog šefa struke, već i samog Pereza.

“Rafa ima našu punu podršku i povjerenje. Izabran je zbog svoje profesionalnosti, iskustva i stručnosti”, počeo je šef Reala. “Razumijem navijačko nezadovoljstvo, ali molim ih da nam daju podršku. Benitez je tek počeo raditi, neka radi i sigurno će doći i pobjede i trofeji. Imamo veliku momčad”, istaknuo je.

“Svi su treneri imali autonomnost, u odabir igrača se ne miješam – neka rade što smatraju da je najbolje za momčad. Protiv Barcelone smo igrali vrlo loše, ali problem nije bio nedostatak volje. Takve se stvari naprosto događaju. U padu smo od siječnja, a Benitez je pravi čovjek za Real. Nitko u Upravi nije izrazio stav o trenerovoj budućnosti, svjesni smo kako mu treba vremena da bi momčad dosegnula razinu koju želimo”, nastavio je te se okrenuo navodnim trzavicama između između Ronalda i Beniteza.

“Cristiano nikad nije rekao ništa protiv našeg trenera, niti bilo koga drugoga. Svaki se dan samo ponavljaju lažne priče i moramo ih demantirati. Benitez s igračima ima dobre odnose, kao i s Upravom, a oni koji govore da odem uvijek su isti. Žele me zastrašiti, ali u tome neće uspjeti”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.