Perišić između dva velikana svjetskog nogometa

Perišić između dva velikana svjetskog nogometa

Foto: Ivan Perišić/Facebook

Sve su češće glasine kako je vrijeme Ivana Perišića u Interu završeno i kako će sasvim sigurno hrvatski reprezentativac po završetku sezone napustiti Milano. Također već duže vremena traju medijska nagađanja kako je izvjesna destinacija Perišića Manchester, budući da je Jose Mourinho osvjedočeni ljubitelj hrvatskoga igrača, no prema napisima u Italiji novi europski velikan se ozbiljno uključio u lov na Perišićev potpis.

Naime, pregovori između Intera i Manchester Uniteda traju neko vrijeme, no PSG je jako zainteresiran za usluge hrvatskog reprezentativca i spreman je Interu ponuditi okruglih 60 milijuna eura. Navedena cijena više nego duplo premašuje realnu vrijednost Perišića i Inter će teško dobiti više novaca za Hrvata, no pitanje je želi li sam igrač više u Francusku ili Englesku. Također ovako visoka ponuda PSG-a znači kako su Parižani ozbiljno zagrizli za dovođenje Perišića i žele preduhitriti konkurenciju visokom ponudom. PSG je donekle interesantniji Interu za pregovore budući da u svojim redovima posjeduje igrače koje talijanski klub otprije želi vidjeti u svojim redovima. Prvenstveno je riječ o Angelu Di Mariji i Gregorzu Krychowiaku, te je moguće kako će Inter transferom Perišića u Pariz htjeti izgraditi dobar poslovni odnos s viceprvakom francuske lige.

Svakako je dugo ljeto ispred Ivana Perišića i transfer u klub koji će igrati Ligu prvaka, a strijelac deset ligaških golova za Inter ove sezone će birati između istinskih velikana svjetskog nogometa.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.