Perišić naslutio mogući transfer u Manchester

Perišić naslutio mogući transfer u Manchester

Transfermarkt Ivana procijenjuje na 40 milijuna eura.

Menadžer engleskog velikana Manchester Uniteda, kontroverzni Jose Mourinho u nekoliko navrata je pokušao dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, no Inter dosad nije bio spreman pustiti jednog od ključnih igrača. Tračak nade Mourinhu bi mogli biti i talijanski novinari koji su kritizirali Perišića kako ne pruža jednako za klub kao i reprezentaciju.

Uoči utakmice protiv Tottenhama u petom kolu Lige prvaka, Perišić je engleskim novinarima dao izjavu koja bi mogla nagovijestiti njegov dolazak među Crvene vragove.

“San mi je zaigrati u Premiershipu. Vidjet ćemo što donosi budućnost, u nogometu je sve moguće, no trenutno sam fokusiran samo na Inter” – rekao je Perišić.

Nakon četiri kola Inter je drugi sa tri boda ispred Tottenhama i u slučaju remija osigurati će prolazak uoči posljednjeg kola.

“Mi znamo igrati samo na pobjedu. Znamo da su jaki, ali ako ćemo igrati samo na bod onda ćemo izgubiti” – najavio je ofenzivu Perišić.

Inter je za Perišića platio Wolfsburgu 19 milijuna eura, a današnja vrijednost mu iznosi 40 milijuna. Ugovor mu traje do 2022. godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.