Perković pomela konkurenciju u Velenju

Perković pomela konkurenciju u Velenju

Održan je međunarodni atletski miting EA Classic u Velenju, na kojemu je ponovno nadmoćno - za gotovo deset metara - u bacanju diska slavila Sandra Perković...

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković upisala je još jednu vrijednu ovosezonsku pobjedu. Zagrepčanka je ovoga puta slavila na mitingu EA Classic u Velenju, u posljednjoj seriji bacivši disk do 67.23 metara.

Apsolutna vladarica ženskog diska – aktualna olimpijska pobjednica te europska i svjetska prvakinja – iza sebe je ostavila srbijansku predstavnicu Draganu Tomašević (58.71 metara) te Poljakinju Joannu Wisniewsku (58.38 metara), dok je druga Hrvatica u Velenju Ivana Mužarić zauzela devetu poziciju s 44.71 metara.

Perković je ove sezone i dalje ‘nedodirljiva’. Slavila je na sva četiri dosadašnja mitinga prestižne Dijamantne lige, a idući će napad na trijumf imati 9. srpnja u švicarskoj Lausannei.

Spomenimo i kako je Lucija Pokos u Velenju zauzela šesto mjesto na 200 metara s 23.76 sekundi, Sven Todorović u kugli je bio posljednji, odnosno osmi (13.32 metara), dok je Željko Vincek na 400 metara ostvario deseto vrijeme (47.37.11).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.