NASTAVAK DOBROGA NIZA

Petra Martić nastavila s pobjedama u Rio de Janeiru

Petra Martić nastavila s pobjedama u Rio de Janeiru

Petra Martić upisala je još jednu pobjedu na turniru u Rio de Janeiru i slavljem protiv Marine Eraković u tri seta plasirala se u četvrtfinale.

Nakon sjajnog početka turnira gdje je Petra u prvom kolu u Rio de Janeiru izbacila prvu nositeljicu Pereiru, drugo kolo donijelo je malo zahtjevniju zadaću, barem kada se pogleda semafor.

Petra je protiv Eraković trebala dva i pol sata za pobjedu, Novozelanđanka se vratila u meč nakon gubitka prvog seta, ali Martić je u drugom odigrala odlično i slomila otpor protivnice koja je rodom iz Hrvatske.
U prvom setu breakova nije bilo do same završnice kada je Martić povela sa 6:5, ali Eraković je odmah uzvratila i ušlo se u 13. igru. Tamo je Martić bila bolja i sa 7:2 osigurala prednost.

Završnica je odlučivala i drugi set. Tu je pak Martić izgubila servis kod 5:5, Eraković je na taj način dobila servis za set i bez izgubljenog poena osigurala je odluku u trećem setu.
Novozelanđanka u trećem setu nije imala šanse. Nije niti jednom zaprijetila breakom, s druge strane Martić je dva puta oduzela servis protivnici i otišla do četvrtfinala.

WTA Rio de Janeiro – 2.kolo:
Petra Martić (Hrv) – Marina Eraković (Nzl) 7-6(2) 5-7 6-2

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.