Petrović: “Očekujem progresiju u odnosu na prvu utakmicu”

Petrović: “Očekujem progresiju u odnosu na prvu utakmicu”

"Kanada je izuzetno atletska momčad koja strašno dobro trči i na te stvari moramo biti spremni", naglasio je izbornik.

Hrvatska reprezentacija sutra od 20:00 sati igra protiv Kanade svoju drugu utakmicu u pripremnom periodu za Kvalifikacijski turnir za OI koji će se održati u Torinu od 4. do 10. srpnja 2016.

„Sutrašnja utakmica nam je bitna iz dva razloga. Ona prva utakmica u Novigradu, bila je nekakav šok za nas, nakon 15 dana treninga u Sv. Martinu. Dosta stvari nije bilo dobro, međutim, analizirali smo to i očekujem da već druga utakmica bude puno bolja. Adaptirat ćemo se na te specifičnosti kanadske obrane, a s druge strane, već su tri treninga prošla sa Simonom i Šarićem na terenu. Njih smo upoznali sa svim ovim stvarima što trebamo, tako da će i oni sutra odigrati svoje prve minute u ovom ciklusu za hrvatsku reprezentaciju”, rekao je izbornik Aleksandar Petrović te dodao:

” U svakom slučaju očekujem progresiju u odnosu na prvu utakmicu, puno bolju i kvalitetniju igru, adaptaciju na te kanadske postavke obrane. Ono što je i dalje važno je da moramo puno bolje trčati kako napadački tako i defanzivno jer to je jedna izuzetno atletska momčad koja strašno dobro trči i na te stvari moramo biti spremni. U svakom slučaju, u oba ova pravca očekujem kvalitetno dizanje forme.“

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.