Pique prekinuo nagađanja: “Umirovit ću se u Barceloni”

Pique prekinuo nagađanja: “Umirovit ću se u Barceloni”

Španjolski reprezentativac karijeru bi htio završiti na Nou Campu...

Barcelonin branič Gerard Pique opovrgnuo je medijska nagađanja kako bi uskoro mogao napustiti redove blaugrane. Španjolac uživa najbolje dane karijere od kada se na Nou Camp vratio iz Manchester Uniteda, a trenutačno je sve podredio kompletiranju trostruke krune.

28-godišnjak s Barcom ima ugovor do 2019. godine i, bez obzira na sve ponude, želi ostati u svlačionici s Messijem i društvom. Kad bi morao otići, kaže – radije bi kopačke objesio o klin.

“Umirovit ću se u Barci. Ne znam kada – što sam stariji, to sam bolji – ali siguran sam u jedno – ne mogu se vidjeti u nekom drugom dresu”, kaže Pique.

“Ako sljedeće sezone ne budem bio na razini koja se od mene očekuje okončat ću karijeru s 29 godina. Ovaj sport ne povezujem ni sa čim drugim doli Barcelonom”, ističe.

Barcu u subotu očekuje finalni okršaj s Athleticom u Copi Del Rey, a u lipnju je na rasporedu i veliko finale Lige prvaka u kojem će im planove pokušati pomrsiti Juventus.

“Došli smo do točke u kojoj shvaćate da nezaustavljivo idete naprijed i možete pobijediti bilo koga. To nas je dovelo do osvajanja Primere i plasmana u još dva finala. Sada ne smijemo posustati, imamo još dva susreta da ovu sezonu učinimo savršenom”, zaključio je Pique.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.