Pires: “Arsenal se mora ugledati na United, a Alexisa i Ozila ne bih nikad prodao“

Pires: “Arsenal se mora ugledati na United, a Alexisa i Ozila ne bih nikad prodao“

Francuz je otkrio svoja razmišljanja o stanju u Arsenalu.

Bivši igrač francuske nogometne reprezentacije i legenda Arsenala Robert Pires u razgovoru za Goal osvrnuo se na brojna pitanja vezana uz londonski klub, za kojega je odigrao čak 189 utakmica.

“Jako volim Alexisa Sancheza i Mesuta Ozila, njih dvojica su moji prijatelji. Jako mi je teško reći hoće li ostati u klubu jer ja nisam oni i ne znam što će htjeti na kraju sezone. No, da sam ja vlasnik Arsenala zadržao bih ih obojicu i produžio ugovore, jer su potrebni klubu, ali i izvan njega“, izjavio je Pires za početak.

Tada se osvrnuo na nastupe svog sunarodnjaka, također igrača i napada Topnika, Oliviera Girouda.

“On želi igrati i s reprezentacijom otići na Svjetsko prvenstvo, no trenutno se ne osjeća dobro. Ovo je nogomet i Arsene Wenger će morati biti jako oprezan prilikom odabira njega ili Lacazettea. Da sam ja Giroud, najprije bih otišao razgovarati s Wengerom jer je on trener“.

Za kraj, Francuz je postavio neke želje i zadao par savjeta Wengeorovoj momčadi:

“Arsenal mora imati dva cilja. Jedan je završiti sezonu kao jedna od četiri najbolje momčadi, a drugi osvajanje još jednog trofeja, kao što je to Manchester United ostvario prošle sezone. Iako neki misle da osvajanje Europske lige nije tako glamurozno u odnosu na Ligu prvaka, činjenica je da je to dobar način za klub i igrače da osvoje trofej. Naravno, uvijek je cilj nešto osvojiti“, zaključio je .

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.