Pivarić i Antolić složni: “Oliver ima muda, a čim smo čuli da će on suditi znali smo da će biti previda“!

Pivarić i Antolić složni: “Oliver ima muda, a čim smo čuli da će on suditi znali smo da će biti previda“!

Bivši igrači Dinama prisjetili su se suca koji je i njima sudio.

Engleski sudac Michael Oliver svojim suđenjem u uzvratnoj utakmici četvrtine finala Lige prvaka izazvao je brojne polemike, a madridski Real samo zahvaljujući njegovom dosuđenom kaznenom udarcu, koji nije niti postojao, prošao je u polufinale.

Zanimljivo je da je Englez prije nekoliko godina sudio i zagrebačkom Dinamu u uzvratnom susretu trećeg pretkola Lige prvaka kada su Modri igrali protiv Moldea. Norvežani su tada dobili čak tri kaznena udarca.

“Vjerujte mi da sam pomislio da će doći do previda, čim sam vidio da će sudac Oliver suditi utakmicu između Reala i Juventusa. Nama je sudio prije više od dvije godine, a prije svega mislim da je taj sudac stvarno imao muda i bio hrabar, jer dosuditi tri penala za jednu momčad na jednoj utakmici je zaista nesvakidašnje“, izjavio je Domagoj Antolić pa nastavio:

“Ne sjećam se baš svih detalja s utakmice, ali sigurno je da u životu nikad nisam igrao utakmicu u kojoj su za istu momčad dosuđena tri penala. Poveli smo 3:0, dosudio je prvog, a ja sam si pomislio Ok, dosudio im je jedan penal pa ubrzo zatim Je li moguće da sudac protiv nas sudi dva penala, a poslije trećeg nisam više znao što da mislim. Srećom, prošli smo dalje“, zaključio je Antolić.

Utakmice se sjeća i Josip Pivarić:

“Kako se toga ne bih sjećao? Vodili smo 3:0, oni su dobili tri penala, Eduardo ih je skrivio dva, no onda ih i branio. Sjećam se utakmica u kojima je bilo po dva penala za istu momčad, ali tri, nikada. Stvarno taj sudac ima hrabrosti, jer suditi tri penala na jednoj utakmici nije jednostavno“, izjavio je igrač ukrajinskog Dinama.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.