Pjaca: “Osjećam se odlično i pun sam samopouzdanja, no želim se dalje dokazivati“

Pjaca: “Osjećam se odlično i pun sam samopouzdanja, no želim se dalje dokazivati“

Marko je dao intervju nakon prvijenca.

Nakon što je Marko Pjaca zabio gol i asistirao u 3:0 pobjedi Fiorentine nad SPAL-om, konačno je okrunio svoje dobre nastupe na početku sezone.

“Sigurno se osjećam odlično poslije ovakve utakmice i naravno da je najvažnija pobjeda, no s mojom igrom sam također jako zadovoljan i imam sve više samopouzdanja“, započeo je nakon susreta.

“Bio je to moj prvi gol i sigurno ću ga pamtiti kao takvog, a i donio mi je određeno olakšanje. Ipak, u nogometu je puno bitnije ono što dolazi i treba se konstantno dokazivati, na što sam spreman“, nastavio je.

Osvrnuo se i na svoju avanturu u Njemačkoj:

“Došao sam u novu zemlju, novi grad i novi klub, tako da je to uvijek zanimljivo iskustvo puno novih izazova. Schalke je odlično posložen klub, kojega vodi mladi trener s kvalitetnim rezultatima. Od njega sam naučio neke stvari koje će mi pomoći u karijeri“.

Za kraj je najavio i može li nastaviti igrati u ovakvom dobrom tonu:

“Ne znam što bih rekao jer je to uvijek teško nagađati i igrati se različitih nagađanja. Osjećam se jako dobro, sve bolje i bolje iz treninga u trening i samopouzdanje mi se puni, a to je najvažnije“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.