Plivači Čakovečkog plivačkog kluba osvojili deset medalja!

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba osvojili deset medalja!

Slijedi prvenstvo Hrvatske u 25 metarskim bazenima u Rijeci.

Sjajni su bili predstavnici Čakovečkog plivačkog kluba na Regionalnom plivačkom prvenstvu Hrvatske u Sisku, završnom natjecanju, a ujedno i pravoj provjeri mlađih juniora, juniora i seniora prije Prvenstva Hrvatske.

Na tom je natjecanju tzv. Regije IV, održanom posljednjeg vikenda u studenom, nastupilo stotinjak plivačica i plivača.

Zapaženi su na tom natjecanju bili i članovi Čakovečkog plivačkog kluba Antonio Šantek, Tin Furdi, Filip Cvjetićanin i Adam Šinjori.

Ukupno su njih četvorica osvojili deset medalja, od čega čak šest prvih mjesta.

Trener čakovečkih plivača Goran Kolarić vidno zadovoljan nastupom te četvorke u Sisku kazao je da osim njega kao trenera i sami plivači vide svoj napredak nakon kvalitetnijih treninga. “To je ono što ih motivira za daljnji trud, a svako bolje isplivano vrijeme dodatni im je poticaj za još veće zalaganje”, naglasio je Kolarić.

Podsjetio je trener Čakovčana da uskoro slijedi još jedno jako natjecanje, prvenstvo Hrvatske u 25 metarskim bazenima kojemu će domaćin od 21. do 23. prosinca biti Rijeka.

Za to natjecanje koje se sve više bliži do sada je šestero plivača ČPK-a osiguralo nastup: Kaja Sabol, Tin Furdi, Adam Šinjori, Ema Medved, Gloria Požgaj i Hannah Ereiz.

 

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.