Početak kraja svađe? Hajduk prihvatio ponudu HNS-a

Početak kraja svađe? Hajduk prihvatio ponudu HNS-a

Utakmica Superkupa igra se između pobjednika Lige prvaka i Europske lige.

foto: http://hajduk.hr

Priča oko organizacije utakmice Superkupa na Poljudu dobila je svoj nastavak.

Nakon što je HNS poslao ponudu Hajduku i Gradu Splitu da na zajedničkom sastanku dogovore kandidaturu Poljuda kao domaćina utakmice Superkupa 2020. godine, stigao je odgovor Hajduka. Prenosimo ga u cijelosti:

Poštovani gospodine Šuker,

žao nam je što zbog nepotrebnog zadržavanja UEFA-inog dopisa u ladicama HNS-a više nema vremena za odgodu već dogovorenih obaveza kako bi se predstavnici Kluba i Grada Splita odazvali na sastanak.

Obzirom da je interes i Hajduka i Grada Splita konkurirati za kandidaturu domaćinstva UEFA Superkupa, molimo Vas da nam hitno dostavite svu raspoloživu dokumentaciju.

Naša administracija će odmah po primitku iste prionuti proučavanju i pripremi dokumentacije te se adekvatno pripremiti za sastanak s predstavnicima HNS-a, koji predlažemo neposredno nakon 22.12.2017. godine. Takav pripremljeni sastanak će zasigurno biti konstruktivniji od alibi sastanka u promidžbene svrhe.

Drago nam je što je HNS odlučio kroz ovaj proces kandidature pokazati želi li stvarno dati doprinos razvoju hrvatskog nogometa koji se igra i u Splitu ili još jednom pokušava zamazati oči javnosti, na što će nam rezultat istog dati odgovor.

S poštovanjem,

HNK Hajduk š.d.d.

Podsjetimo, utakmica Superkupa igra se između pobjednika Lige prvaka i Europske lige, te je ona već tradicionalno uvod u nadolazeću europsku sezonu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.