Pogledajte dresove u kojima će Lovren, Salah i ekipa zaigrati iduće sezone!

Pogledajte dresove u kojima će Lovren, Salah i ekipa zaigrati iduće sezone!

Službeno su predstavljeni dresovi Liverpoola za sezonu 2018./19.

Foto: Facebook Liverpool FC
Iako sezona Premier lige još nije završila, Liverpool je već predstavio nove domaće dresove koje će nositi u sezoni 2018./19. Vrlo su slični ovosezonskim dresovima, iste nijanse crvene – popularne „red pepper“ boje koja je trenutne dresove učinila najprodavanijima u povijesti.

Trenutno ih krasi bijeli ovratnik i bijeli obrub na rukavima, dok su novi dresovi nešto jednostavniji s većim naglaskom na crveno s tek ponekom bijelom linijom i naravno, bijelim slovima i brojevima. Za golmana je osmišljen dres u žutoj boji s crnim slovima i sitnim točkicama na rukavima.

Kragna je iduće sezone u retro stilu, crvena s bijelom linijom. Na leđima kod vrata i dalje stoji otisnut broj 96 u čast žrtava tragedije na Hillsboroughu s kojom su svi ljubitelji nogometa upoznati. Slova i brojevi su bijeli kao i obično, dok je njihov oblik drugačiji kada se igraju europske utakmice. Izgled slova i brojeva na leđima je, podsjećamo, u Premiershipu jednak za svaki klub.

„Dres nije samo nešto što oblačimo kada igramo, ono je dio onoga što smo mi kao tim. Osjećamo se iznimno ponosno u njima.“ – zaključuje Jordan Henderson, kapetan Redsa.

U prodaji se mogu naći od 11. svibnja, a po prvi puta će biti predstavljeni 13. svibnja, u zadnjem kolu lige protiv Brightona.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.