Pogledajte pobjednike prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

Pogledajte pobjednike prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom  održano je u vukovarskoj Športskoj dvorani Borovo Naselje od 20. do 22. travnja. Organizator prvenstva bio je Hrvatski stolnoteniski savez osoba s invaliditetom te priređivač Športski savez osoba s invaliditetom Vukovarsko srijemske županije.

Na prvenstvu je nastupilo 131 stolnotenisač i stolnotenisačica iz 17 klubova koji su se nadmetali u 12 kategorija. Novi-stari prvak je ekipa Uriha iz Zagreba sa 118  bodova. Drugo mjesto zauzela je ekipa Synergije iz Samobora s 81 bodom, dok je treće mjesto osvojila ekipa Doma iz Vinkovaca  s 41 bodom.

„S organizacijom ovogodišnjeg prvenstva smo izuzetno zadovoljni. Grad Vukovar se pokazao kao pravi domaćin, a samo prvenstvo je otvorio gradonačelnik Ivan Penava. Na Prvenstvu je po prvi put nastupilo čak 17 klubova. Reprezentativci su standardno potvrdili svoju kvalitetu. Među mladim snagama koji su najavili svoje mogućnosti svakako treba istaći Karla Bilanovića, člana Synergije iz Samobora, koji je u kategoriji 7. zauzeo drugo mjesto.  Reprezentativce u svibnju očekuju dva izuzetno jaka međunarodna natjecanja. Već od 3. do 7. svibnja na Otvorenom prvenstvu Slovačke u Bratislavi te od 09. do 12. svibnja najjače međunarodno natjecanje Otvoreno prvenstvo Slovenije u Laškom“, izjavio je Dragan Rakić, predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.