[VIDEO] Poll: ”Ronaldo je morao dobiti maksimalnu moguću kaznu!”

[VIDEO] Poll: ”Ronaldo je morao dobiti maksimalnu moguću kaznu!”

Zbog guranja suca nakon pokušaja iznuđivanja kaznenog udarca u prvoj utakmici Superkupa Španjolske, u kojoj je Real Madrid na Camp Nou pobijedio Barcelonu 3:1, Cristiano Ronaldo kažnjen je s pet utakmica neigranja. Prvi žuti karton dobio je jer je skinuo dres nakon postizanja pogotka, dok mu je Bengoetxea pokazao drugi zbog pokušaja simuliranja.

Najveća kazna, koju je Portugalac mogao dobiti, iznosila je 12 utakmica, no komisija Primere smilovala mu se pa je dobio samo pet utakmica neigranja – jednu zbog crvenog kartona i četiri zbog guranja suca. Međutim, slavni engleski sudac, sada 54-godišnji Graham Poll, smatra kako je ta odluka nepravedna.

”Ronaldo je trebao dobiti maksimalnu moguću kaznu i vrlo sam razočaran što nije dobio veću sankciju za ovaj sramotni potez kojeg je napravio. Trebali su ga suspendirati na 12 utakmica, a ne samo na pet i to jedino zato što je velika zvijezda. Real se nema što žaliti na ovu odluku, jer je Ronaldo dobro prošao. Uvjeren sam kako se u Engleskoj ne bi izvukao s ovako malom kaznom”, izjavio je Poll.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.