A-1 muška liga :

Poluzavršnica prvenstva Hrvatske: Cedevita dočekuje Kvarner 2010

Poluzavršnica prvenstva Hrvatske: Cedevita dočekuje Kvarner 2010

Utakmica se igra u srijedu od 19:00 sati u Domu sportova.

„Dolazi kraj sezone i ono najvažnije za što smo se spremali cijelo vrijeme kroz Ligu za prvaka. Završili smo Ligu za prvaka s jednim porazom, no još su dvije-tri utakmice koje smo igrali bile jako blizu, tako da nam je to upozorenje. Kvarner 2010 je odlična momčad. Uostalom, u Kupu Hrvatske smo imali velikih problema s njima i sada se trebamo pripremiti dobro jer ta prva utakmica u playoffu je uvijek najbitnija“, rekao je Veljko Mršić, trener KK Cedevita uoči sutrašnje ogleda

Statistika je sljedeća,  Cedevita je A-1 Ligu za prvaka završila na prvom mjestu sa 13 pobjeda i samo jednim porazom, a Kvarner 2010 je bio četvrti uz omjer 7-7.

„Mislim da smo spremni. Trebamo se pripremiti na njihovu eventualnu igru s četvoricom niskih igrača, što će sigurno igrati zbog ozljede Špralje. Možda će čak u nekim trenucima biti i s petoricom vanjskih igrača, tako da se naši visoki igrači moraju spremiti na to da čuvaju igrače koji su puno opasniji u šutu za tri poena nego u igri blizu košu. To će nam biti najveći hendikep, ali već smo igrali takve utakmice u Ligi za prvaka“, zaključio je  Mršić.

KK Cedevita momčad

Foto: KK Cedevita/ Facebook

Foto: KK Kvarner 2010/ Facebook

Foto: KK Kvarner 2010/ Facebook

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.