Popratite borbu Mirka Cro Cop-a i Roy Nelsona: donosimo Vam popis platformi na kojima možete pogledati veliki okršaj

Popratite borbu Mirka Cro Cop-a i Roy Nelsona: donosimo Vam popis platformi na kojima možete pogledati veliki okršaj

Dugo očekivani revanš između dva iskusna borca, na redu je oko pet sati ujutro

foto: facebook.com/mirkocrocop777

U nedjelju, 17. veljače, od 4 ujutro možete pratiti Bellator 216 na kojem će se u trećoj borbi večeri boriti Cro Cop i Roy Nelson. To bi značilo da će naš borac kročiti oko pet sati ili nešto kasnije.

Ovaj će dugo očekivani događaj moći pratiti svi koji posjeduju jednu od TV platformi – MaxTV, TotalTV, VipTV, H1TV, IskonTV, OptiTv na Fight Channelu. Oni koji to nemaju ovu će borbu moći pratiti uživo na streamu stranice Gol.hr.

Bit će to njihova druga borba, osam godina nakon što je Nelson tehničkim nokautom dobio Mirka u UFC-u. Mirko u meč ulazi s devet pobjeda zaredom, nije izgubio više od pet godina, dok je Nelson u negativnom nizu od dva poraza.

Bilo kako bilo, kladionice u ovom meču Mirka ističu kao favorita. Koeficijent na pobjedu Mirka je 1.45, dok je na pobjedu Nelsona on između 2.60 i 2.80. Kladionice su tako odlučile – Mirko je poprilični favorit u ogledu protiv Roya Nelsona.

Hrvatski borac sad dobro zna što može očekivati od Nelsona, a i statistika je na njegovoj strani. U ‘uzvratnim borbama’ Mirko dosad nije izgubio, dok je Matt Mitrione u svojevrsnom revanšu porazio ‘Big Countryja’.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.