Portal Hrvatska Reprezentacija, postao je službeni medijski pokrovitelj Hrvatskog body building saveza

Portal Hrvatska Reprezentacija, postao je službeni medijski pokrovitelj Hrvatskog body building saveza

Napravljen je još jedan veliki korak u populariziranju fitnessa i bodybuildinga kao sporta u Hrvatskoj.

Foto : Hrvatski body building savez

S velikim zadovoljstvom objavljujemo vijest za hrvatski fitness i bodybuilding i sve njegove poklonike kao i za naš portal. Portal Hrvatska reprezentacija, postao je službeni medijski pokrovitelj Hrvatskog body building saveza, odnosno natjecanja i svih akcija koja će se održati pod ingerencijom HBBS-a. Ovim je napravljen je još jedan veliki korak u populariziranju fitnessa i bodybuildinga kao sporta u Hrvatskoj.

Portal Hrvatska Reprezentacija pratiti će Hrvatski body building savez kao ravnopravan sport ostalim popularnim sportovima te će izvještavati na Hrvatskom prvenstvu u fitnessu i bodybuildingu te u Santa Susanni na Europskom prvenstvu koje će se od 02.05. do 07.05. održati u Španjolskoj, kao i s Prvenstva Balkana u bodybuildingu i fitnessu 18.-20.05. u Rumunjskoj, a nadamo se da ćemo ovu lijepu priču i suradnju nastaviti i narednih sezona i time zainteresirati što više ljudi za fitness i bodybuilding u Hrvatskoj, kao jedan od trenutačno najbrže rastućih sportova u Svijetu.

Nadamo se da ćemo ovim pokroviteljstvom i medijskim praćenjem natjecanja dati potreban poticaj za sve buduće izazove u fitnessu i bodybuildingu koje čekaju naše reprezentativce.

Prvi od njih pred nama je već ovog vikenda – Internacionalno i 21. Prvenstvo RH u fitnessu i bodybuildingu, a koje će se održati 28. travnja u Domu INA rafinerije Sisak u Sisku.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.