Postanite dio redakcije portala Hrvatska reprezentacija!

Postanite dio redakcije portala Hrvatska reprezentacija!

Postanite suradnik portala Hrvatska reprezentacija!

Volite sport, pratite događanja na sportskim borilištima diljem svijeta, nikada ne propuštate El Classico ili vječiti hrvatski derbi i mislite da biste svoje sportsko znanje i vještine mogli pretočiti u praktičan rad? Ako je odgovor i na jedno od postavljenih pitanja potvrdan, portal Hrvatska reprezentacija baš je ono što vam treba. HR traži novinare i fotografe!

ZAŠTO BAŠ MI?

Hrvatska reprezentacija jedini je sportski portal u Lijepoj našoj posvećen prvenstveno hrvatskim reprezentacijama i reprezentativcima, mladim nadama i paraolimpijcima.

Mlada redakcija puna elana, volje i dobrog “štimunga” otvorena je za svaki oblik suradnje, a ne brinite ni ako nemate ama baš nikakvog iskustva na polju sportskoga novinarstva. Tu smo da vam pomognemo ako želite raditi u ugodnom okruženju s hrpom zaljubljenika u hrvatski i svjetski sport.

ZAŠTO BAŠ VI?

Konačno želite raditi ono što volite? Pratiti sport o kojemu dosta znate? Profilirati se u grani sportskog novinarstva i izgraditi vlastito novinarsko ime? Fotografirate, ali te fotografije nemate gdje objaviti? Nemate prevelikog iskustva, ali uvjereni ste kako žar s terena možete prenijeti na virtualni papir? Eto – zato baš vi!

ŠTO OČEKUJEMO?

Osnovni uvjeti koje morate zadovoljiti jesu računalna pismenost, pristup internetu i poznavanje hrvatskoga jezika i sintakse. Odgovornost, želja za radom, konstantnim učenjem i napredovanjem te bezgranična ljubav prema sportu ono su što se – podrazumijeva, a za sve ostalo – tu je Hrvatska reprezentacija.

ŠTO NUDIMO?

Rad u poticajnom i pozitivnom okruženju, premda trenutačno volonterski, ponudit će lijepu polazišnu točku na tvom novinarskom putovanju i izazov kojega ćeš se s veseljem prisjećati. Prigodu za odlazak na razna sportska natjecanja, priliku za realiziranje svojih kreativnih ideja i platformu na kojoj možeš nesmetano brusiti svoj zanat, proširiti znanje, ali i steći vrijednu mrežu kontakata.

ZAINTERESIRANI STE?

Javite nam se što prije na adresu redakcije portala (redakcija@hrvatskareprezentacija.hr) te priložite opis vaših sposobnosti, eventualnih iskustava i radova u području te nam napišite nekoliko riječi o sebi, svojim znanjima i vještinama. Rado bismo čuli i vaša očekivanja od rada na portalu, a odgovor očekujte u najkraćem (zaista kratkom) roku. Čekamo vas!

Pošalji e-mail!


 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.