Potvrđen odlazak Budimira iz Dinama

Potvrđen odlazak Budimira iz Dinama

Budimir je u dresu Dinama zabio devet golova.

Dinamovci su otputovali na pripreme u Tursku, ali napadač Mario Budimir nije se našao sa suigračima u avionu, već je sve dogovorio oko prelaska u iranski klub Persepolis i postaje novim igračem bivšeg trenera modrih Branka Ivankovića.

“Mariju želim zahvaliti na svemu, on je stvarno vhunski profesionalac i zaslužuje da mu Dinamo u ovoj situaciji izađe u susret i omogući da pred kraj karijere zaradi važne novce.” – rekao je trener Dinama, Nenad Bjelica uoči polaska za Belek.

Budimiru je ugovor s Dinamom isticao na ljeto, a u sljedećih dan-dva potpisati će s iranskim klubom na godinu i pol dana.

Od suigrača se emotivnom porukom oprostio vratar Danijel Zagorac stavivši na svom instagram profilu sliku sa Budimirom uz tekst:

“Koja je najveća prednost baljenja sportom? Virujte mi, nije ni slava, nije ni novac… ma nije ni zdravlje! Zdrav možeš biti i ako se ne baviš sportom! Najveća je prednost šta kroz sport upoznaš puno ljudi koji ti postanu i ostanu prijatelji za života… Sritno mome “malom Budimiru” u dalekom Teheranu.”

Budimir je za modre odigrao 21 utakmicu i zabio devet golova.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.