Povh: “Kantrida je Las Vegas za neke stadione u Hrvatskoj i želimo ponovno igrati na njoj“!

Povh: “Kantrida je Las Vegas za neke stadione u Hrvatskoj i želimo ponovno igrati na njoj“!

Predsjednik Kluba navijača dao je svoje viđenje oko slavnog stadiona.

Svi Riječani i nogometni fanatici zasigurno se s pravom pitaju hoće li se Rijeka ikada vratiti na svoju Kantridu. Oko tog pitanja svoju izjavu dao je i glasnogovornik Kluba navijača Armada, Denis Povh:

“S Kantride smo otišli prije skoro tri godine i od tada smo slušali što će biti i što možemo očekivati. Ništa od toga nije se ispunilo. Mi smo svjesni financijskih poteškoća i da se izgradnja nove Kantride zasigurno neće dogoditi preko noći, no želimo da se Kantrida ne zaboravi jer je to jedini i pravi dom našeg kluba“, započeo je Povh.

“Da Rijeka odigra samo jednu utakmicu na Kantridi, ne treba biti u sklopu HNL-a ili Europske lige, može biti i prijateljska, vjerujem da bi se vratio duh stadionu koji nam tako puno znači, stadionu na kojemu su odrasle brojne generacije. Uz Kantridu se vežu emocije i bogata povijest grada i kluba i stadion je u neku ruku i kulturno dobro ove regije“, nastavio je pa zaključio:

“Stadion je i dalje u odličnom stanju i na njemu se svakodnevno igraju kvalifikacijske utakmice mlađih reprezentacija i juniorskih klubova. Zapravo, Kantrida je i dalje Las Vegas za neke stadione na kojima se igra u Hrvatskoj“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.