Svjetsko streličarsko seniorsko i juniorsko prvenstvo u Ankari, Turska od 1. do 6. ožujka

POZNATA IMENA NAŠIH REPREZENTATIVACA ZA SVJETSKO PRVENSTVO U STRELIČARSTVU

POZNATA IMENA NAŠIH REPREZENTATIVACA ZA SVJETSKO PRVENSTVO U STRELIČARSTVU

Uskoro započinje Svjetskog prvenstvo u streličarstvu. Imena naših reprezentativaca za odlazak u Ankaru odlučena su na nedavno održanom Državnom prvenstvu u streličarstvu  u organizaciji hrvatskog streličarskog saveza i streličarskog kluba Oroslavlje. 

Podsjetimo kako se u  sportskoj dvorani srednje škole Krapina, 21.veljače održalo Državno prvenstvo u streličarstvu na kojem je nastupilo  136 najboljih hrvatskih streličara među kojima i više svjetskih prvaka u svim kategorijama.

Natjecatelji su se u Krapini natjecali u četiri kategorije: kadeti, juniori, seniori i veterani. Najoštrija konkurencija je bila među seniorima, gdje je pobjedu u kategoriji složeni luk ponio Mario Vavro (SK Siscia), a u kategoriji zakrivljeni luk Krešimir Štrukelj (SK Katarina Zrinski). U toj kategoriji drugo mjesto zauzeo je najbolji zagorski sportaš u 2015.godini Matija Mihalić (SK Oroslavje).

Hrvatsku će tako u Ankari predstavljati četiri hrvatska reprezentativca. Dvoje su iz Krapinsko zagorske županije Tamara Brlek (SK Budenišćine) i Matija Mihalić, a njima će se pridružiti Domagoj Buden i Mario Vavro.

Prema konkurenciji i kategorijama natjecanja, Tamara Brlek će nastupiti u konkurenciji juniorki, kategorija složeni luk; Domagoj Buden u konkurenciji juniora, kategorija složeni luk; Mario Vavro u konkurenciji seniora, kategorija složeni luk te naposljetku Matija Mihalić u konkurenciji seniora, kategorija zakrivljeni luk.

Foto: Hrvatski streličarski savez Facebook/ Na slici: Matija Mihalić

Foto: Facebook Hrvatski streličarski savez/ Na slici: Matija Mihalić

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.