PPD Zagreb i Nexe u borbi za finale SEHA lige

PPD Zagreb i Nexe u borbi za finale SEHA lige

Zagreb je jedini naslov osvojio 2013. godine.

Večeras u bjeloruskom gradu Brestu počinje završnica rukometne SEHA lige na kojemu će po prvi puta nastupiti dva hrvatska kluba. Osmo izdanje regionalne lige donijelo je polufinale u kojem će se sastati PPD Zagreb – Nexe te Vardar – Meshkov.

Zagrebaši su na završnici sudjelovali svih osam puta, a titulom su se okitili 2013. godine u Skopju, dok je Našićanima ovo prvi plasman na Final Four.

“Bit će tvrdo, teško, jako, motiva pregršt s obje strane. Mislim da će biti i lijepo za oko i nadam se duhu fair playa. Moramo odigrati jako u obrani i mirno u završnici. Nexe je ove godine prvi puta pobijedio Zagreb i to je dovoljna opomena. Igrali su dobro čitavu sezonu, sada su neke utakmice izgubili, ali mislim da su neke utakmice odigrali iznad svojih mogućnosti.” – najavio je susret trener Zagreba, Branko Tamše.

“Dogovorili smo se da umor ostavimo na aerodromu u Zagrebu. Nismo opterećeni, dolazimo odigrati dobar turnir i vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Zagreb je iskusniji, naviknut na ovakve turnire, mi smo autsajderi i želimo pokazati srce.” – rekao je trener Nexea, Hrvoje Horvat.

Susret hrvatskih klubova počinje u 17:30, dok utakmica između Meshkova i Vardara počinje u 20 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.