PPD Zagreb kreće s pripremama

PPD Zagreb kreće s pripremama

U sklopu priprema momčad Veselina Vujovića očekuje sudjelovanje na tri turnira…

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb okupit će se u srijedu u Kutiji šibica te će u petak otputovati na visinske pripreme u slovensku Roglu.

Na visinskim priprema igrači bi se trebali zadržati desetak dana te bi tamo odigrali prvu pripremnu utakmicu protiv reprezentacije Južne Koreje. Sljedeću pripremnu utakmicu odigrat će 5. kolovoza na gostovanju protiv Linza, a od 7. do 9. kolovoza očekuje ih sudjelovanje na Sparkassen kupu u njemačkom Ehingenu. Na turniru će još sudjelovati finalist ovogodišnje EHF Lige prvaka i osvajač SEHA Gazprom lige – MKB MVM Veszprem, sudionik završnog turnira EHF Lige prvaka i prvak Njemačke – THW Kiel, berlinski Füchse naših Drage Vukovića i Jakova Gojuna, bundesligaš Frisch Auf! Göppingen i rumunjski predstavnik Baia Mare.

U sklopu priprema sudjelovat će na još dva turnira, od 21. do 22. kolovoza u austrijskom Grazu te od 29. do 30. kolovoza u Parizu.

Momčad Veselina Vujovića ovog su ljeta napustili Ilija Brozović (HSV), Duško Čelica (Eisenach) i Teo Čorić (TV Bittenfeld), dok su novi igrači Stefan Vujić (Istres), Tin Kontrec (GRK Varaždin), Marko Vukić (RK Marina Kaštela), Josip Šandrk (Dinamo Bukurešt) te Stanko Sabljić (Erlangen).

Promjene su i u stručnom stožeru, budući da ga je napustio Zlatko Saračević koji će u novoj sezoni voditi drugu momčad PPD Zagreba. Zamijenit će ga Andrija Nikolić koji je posljednje dvije godine bio pomoćnik hrvatskom izborniku Željku Babiću u bjeloruskom Meshkov Brestu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.