PPD Zagreb pokošen ozljedama u Prešovu

PPD Zagreb pokošen ozljedama u Prešovu

Rukometaši Zagreba oskvrnjeni čekaju Tatran...

Hrvatski prvak u srijedu igra utakmicu SEHA lige protiv Tatrana, a izabranici Veselina Vujovića u Prešov su otputovali pokošeni ozljedama i s teretom promptnog dizanja forme nakon vrlo slabog nastupa kontra Bešiktaša u Ligi prvaka i poraza zbog kojega je strateg plinara umalo napustio zagrebačku klupu.

Momčad je poljuljana, u Zagrebu su ostali Luka Stepančić, Domagoj Pavlović i Tin Kontrec, trojac vrlo bitnih karika u sastavu, a posebno zabrinjava Stepančić, kojega ozbiljno muči skočni zglob.

“Za sada smo nepobijeđeni u ligi, a namjera nam je da tako i ostane poslije današnje utakmice”, kratko je najavio Vujović, ipak i itekako svjestan činjenice da Zagrebaši u Prešovu – nikad nisu pobijedili. Na četiri gostovanja samo su jednom uspjeli izvući neriješen rezultat, a Tatran je prošle sezone slavljem u Kutiji šibica ‘isprovocirao’ i otkaz tadašnjemu treneru Borisu Dvoršeku.

Slovački prvak mogao bi ponovno biti nagazna mina Vujoviću i ekipi, a bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će svlačionica reagirati na posljednje probleme i motiv opravdavanja imena, forme i talenta. Utakmica je na rasporedu u 18 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.