PPD Zagreb pronašao novog trenera

PPD Zagreb pronašao novog trenera

PPD Zagreb će sutra na konferenciji za novinare predstaviti novog trenera. Hrvatskog prvaka će od sljedeće sezone voditi Kasim Kamenica, koji je već jednom, pred 24 godine, vodio zagrebački klub.

62-godišnji Kamenica je stručnjak iz BIH koji ima bogato trenersko iskustvo, budući da je vodio razne klubove i reprezentacije. Karijeru je počeo u Radničkom, iz kojeg je prešao u Borac Uroševac, da bi potom vodio Pelister Bitolj i juniorsku reprezentaciju Jugoslavije. Nakon svjetskog zlata 1987. s juniorima Jugoslavije Kamenica prelazi u Partizan. Potom slijedi epizoda u makedonskom Vardaru, nakon koje preuzima reprezentaciju BIH. U karijeri je još vodio i reprezentacije Slovenije, Crne Gore, te klubove kao što su Celje, Nexe, Lovćen, turski Trabzon, a u Zagreb dolazi po drugi puta u karijeri.

Ovu sezonu će prema najavama završiti bivši hrvatski izbornik Slavko Goluža, koji je dobio podršku nakon raskida ugovora s Silvijom Ivandijom. Po završetku sezone Zagreb će preuzeti Kamenica, dok će Goluža na klupu slovačkog Tatrana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.