PPD Zagreb u sklopu priprema za nastavak sezone osvojio turnir u Makarskoj

PPD Zagreb u sklopu priprema za nastavak sezone osvojio turnir u Makarskoj

Zagrebaši sutra gostuju u Skopju kod Metalurga.

Rukometaši PPD Zagreba u sklopu zimskih su priprema osvojili prijateljski međunarodni rukometni turnir koji se održavao u Makarskoj od proteklog vikenda.

Nakon što su u prvoj utakmici bili bolji od slovenskog predstavnika Riko Ribnice, posljednjeg dana turnira hrvatski rukometni prvaci nadigrali su i predstavnika Bosne i Hercegovine – rukometni klub Mostar Zrinjski. U dvoboju prepunom atraktivnog i brzog rukometa koji je obilovao s pregršt golova slavili su igrači trenera Branka Tamšea rezultatom 44:25 (24:12).

PPD Zagreb – Mostar Zrinjski 44:25 (24:12)

PPD Zagreb: Ristanović 4 obrane, Purić 3 obrane, Kastelic 3 obrane; Ereš 5, Vistorop 5, Mrakovčić, Kontrec, Burić 5, Sršen 4, Vrbić 1, Potočnik 3, Ravnić 4, Kraljević 3, Javor, Starčević 2, Vekić 5, Potić 2

Zrinjski Mostar: Kozina 7 obrana, Paradžik 2 obrane; Doko 2, Bošković 1, Mandarić 2, Šaravanja, Primorac, Ivanović 5, Babić 1, Marić 11, Kožulj 1, Grgić, Džeba 2

Najbolji pojedinci susreta bili su Josip Vekić, Senjamin Burić, Josip Ereš i Filip Vistorop i to svaki s po pet pogodaka. Po četiri su gola dodali Ivan Sršen i Valentino Ravnić. Radivoje Ristanović imao je četiri, a Stipe Purić i Urh Kastelic po tri obrane.

Kod Zrinjskog je Kozina upisao sedam, a Paradžik dvije obrane. Fantastičan učinak s pozicije lijevog vanjskog imao je mladi Marić koji je protiv najboljeg hrvatskog kluba postigao čak 11 pogodaka.

Rukometaši PPD Zagreba drugi će dio sezone otvoriti protiv makedonskog Metalurga. Dvoboj 14. kola SEHA Gazprom lige na rasporedu je u subotu 02. veljače u Skopju, s početkom u 20.15 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.