Predaja donacija Mažoretkinja Halubajki Savezu športova osoba s invaliditetom

Predaja donacija Mažoretkinja Halubajki Savezu športova osoba s invaliditetom

U  prosincu 2015. godine održana je  tradicionalna Humanitarna božićna revija Mažoretkinja Halubajki u prepunom Domu hrvatskih branitelja na Viškovu namijenjena Savezu športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije, a na kojoj je bogatim programom s mnogo glazbe, pjesme, plesa, glume, sporta prikupljeno više od 2.500,00 kn čime se kupila  potrebna sportska oprema za dva sportska kluba za osobe s invaliditetom čiji su članovi, kao i Halubajke, s područja Općine Viškovo; Tenis klub “KVARNER”- sekcija tenisa u kolicima i Klub alpskog skijanja osoba s invaliditetom “KVARNER”.

Jučer, 10. veljače 2016. u Domu Marinići, Mažoretkinje Halubajke  svečano su uručile navedenu sportsku opremu predstavnicima Saveza športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije, Tenis kluba “KVARNER”- sekcije tenisa u kolicima i Kluba alpskog skijanja osoba s invaliditetom “KVARNER”.  Predstavnici su od srca zahvalili Halubajkama humanitarkama na hvalevrijednoj akciji i podršci Saveza i klubova, odnosno razvoju i širenju sporta među osobama s invaliditetom,

Program Humanitarne Božićna revije, u prosinu 2015., obogatili su svojim koreografijama Halubajske Mažoretkinje, Mažoretkinje Grada Opatije, Halubajke Viškovo, Plesna skupina Flame i Gym Dance, Dječji vrtić Viškovo i Dječji zbor Halubajčići, klaunovskim nastupom prisutne je zabavila Udruga za bolji svijet, svijet bajkovitosti predstavljala je Udruga za kulturu “Ča?”, a sportove osoba s invaliditetom demonstrirali su upravo članovi Tenis kluba “KVARNER”- sekcija tenisa u kolicima i Kluba alpskog skijanja osoba s invaliditetom “KVARNER”.

S obzirom da je sport osoba s invaliditetom vrlo malo medijski zastupljen, ova gesta Mažoretkinja Halubajki organizacijom Humanitarne Božićne revije, osim same potpore Saveza i klubova, bila je i svojevrstan način približavanja sporta osoba s invaliditetom široj javnosti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.