Predstavljen službeni logotip za Euro 2018 u rukometu

Predstavljen službeni logotip za Euro 2018 u rukometu

Na kongresu Europske rukometne federacije u Dublinu domaćinstvo Europskog rukometnog prvenstva za muške – EURO 2018 dodijeljen je Hrvatskoj. Osim Zagreba, gradovi domaćini bit će još Varaždin, Poreč i Split.

Na jučerašnjoj “VEČERI RUKOMETA” svim prisutnim ljubiteljima sporta i suradnicima HRS-a službeno je predstavljen i logotip Europskog rukometnog prvenstva koje će se 2018. održati u Hrvatskoj.

Stručni žiri koji se sastoji od pet članova jednoglasno je donio odluku oko izbora službenog logotipa, a u izboru pribrojana su i dva glasa s društvenih mreža putem kojih su glasovali navijači. Stručni žiri činili su direktor Sportskih novosti Janko Goleš, novinar i komentator HRT-a Drago Ćosić, direktorica RK Lokomotiva Klaudija Bubalo, koordinator za muški rukomet u HRS-u Ivano Balić te direktor marketinga HRS-a Silvijo Njirić. Službeni logotip izradila je Katal Media.

Od brojnih navijača koji su glasovali za logotip, dresove hrvatske muške rukometne reprezentacije osvojila je Lea Lisec iz Samobora.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.