Prije Rusije: Rovinj, Liverpool, Opatija, Grad heroj i Osijek…

Prije Rusije: Rovinj, Liverpool, Opatija, Grad heroj i Osijek…

Reprezentacija će devet dana provesti na pripremama u Rovinju, zatim putuje u Liverpool na utakmicu s Brazilom, a drugi dio priprema odradit će u Opatiji. "Kockasti" će boraviti i u Vukovaru

Zlatko Dalić reprezentativce će okupiti 24. svibnja, isti dan momčad putuje u Rovinj. Dva dana kasnije u Kijevu se igra finale Lige prvaka pa je jasno kako na početku priprema neće biti eventualnih finalista, Luke Modrića, Matea Kovačića i Dejana Lovrena.

“Kockasti” će od 24. svibnja do 2. lipnja biti u Rovinju. Bit će to prvi dio priprema za Mundijal. U Liverpool, na prijateljsku utakmicu protiv Brazila, putuje se 2. lipnja. Dan poslije na Anfield Roadu igramo protiv peterostrukog svjetskog prvaka.

Nakon povratka s Otoka, Dalić igrače vodi u Opatiju. Tamo će biti od 4. do 7. lipnja. Taj dan se putuje u Vukovar, a 8. lipnja se u osječkom Gradskom vrtu igra protiv Senegala.

Izbornik će igračima dati slobodne dane, 9. i 10. lipnja, a u Sankt Peterburg putuje se 11. lipnja. Prvu utakmicu na Mundijalu igramo 16. lipnja protiv Nigerije u Kalinjingradu.

https://www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.