Primorje ispalo iz Euro Kupa

Primorje ispalo iz Euro Kupa

Presudilo je na kraju brojno iskustvo mađarskih reprezentativaca u momčadi Ferencvaroša.

Glasili su Mađari za favorite ovog četvrtfinala, što se na kraju pokazalo istinitim. Pomoću dvije utakmice skupili su osam golova razlike te osigurali prolazak. Ferencvaroš je Primorje izbacilo s natjecanja u četvrtfinalu vaterpolo Euro Kupa. Prvu utakmicu je Ferencvaroš pobijedio s 9-13, drugu utakmicu, odigranu danas su pobijedili sa 12:8 (2:0, 5:3, 3:3, 2:2), za ukupni rezultat 25:17.

Mađari su bili u kontroli susreta, prvu četvrtinu završili su s vodstvom 2:0, također pobjedu odnose u drugoj četvrtini rezultatom 5:3. Momčad Primorja pokazala je da može parirati Ferencvarošu, odigravši sjajnu treću (3:3) i četvrtu četvrtinu (2:2). Mađarska momčad stvorila je ogromnu prednost zahvaljujući energetičnim ulaskom u susret, prednost koja se pokazala nedostižnom za igrače Primorja.

 

Iz redova Primorja prednjače: Cosmin Radu, Dario Rakovac, Duje Peroš sa dva gola, te Mislav Vrlić i Nino Mudražija sa jednim golom.

Dok su nabolji iz redova Ferecvaroša bili: Daniel Varga s četiri gola, Sziranyi Balazs s tri gola, Avramović Marko s dva gola, te Toth Marton, Jansik Szilard, Marko Ćuk sa jednim golom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.