Od 21. do 24. travnja 2016.

Primorje synchro cup na bazenima Kantride ovog vikenda

Primorje synchro cup na bazenima Kantride ovog vikenda

Plivačice Primorje Aqua Marisa i ove godine dokazuju svoju dominaciju u hrvatskom sinkro plivanju.

Jedino hrvatsko natjecanje u sinkroniziranom plivanju koje je uvršteno u LEN (Europska plivačka organizacija) kalendar natjecanja.

Na natjecanju nastupaju juniorke (15-18 godina) i mlađe juniorke (13-15 godina), ukupno njih 135. Osim domaćina, riječkog kluba Primorje Aqua Maris, od hrvatskih klubova nastupa i Zagrebački sinkro klub u mlađe juniorskoj konkurenciji. Od stranih natjecateljica na 16. PSC dolaze klubovi iz Mađarske, Finske, Bugarske, Austrije i Srbije uz nastupe reprezentacija iz Bugarske, Ukrajine, Nizozemske, Austrije i Hrvatske.

U juniorskoj konkurenciji koja je i najbrojnija  nastupit će 16 sola, 12 dueta, 5 timova i 4 kombinirane rutine, a u konkurenciji mlađih juniorki vidjet ćemo 10 sola, 11 dueta, 3 tima i 4 kombinacije.

Plivačice Primorje Aqua Marisa i ove godine dokazuju svoju dominaciju u hrvatskom sinkro plivanju, klupski nastupaju samo u mlađe juniorskoj konkurenciji.

 Ovo natjecanje je istovremeno i probni test koji će pokazati što još naše plivačice trebaju uvježbati do Europskog prvenstva za juniorke koje će se održati od 22. do 25. lipnja upravo u Rijeci na Bazenima Kantrida.

Za one koji su preskočili petak i subotu nemojte preskočiti i nedjelju. Dođite na bazene Kantride jer vas očekuje nastavak plivačkog spektakla.

Raspored za nedjelju: 

solo – finale (mlađe juniorke) 09:15 – 10:15;

tim (mlađe juniorke) 10:30 – 11:00;

tim (juniorke) 11:15 – 12:00;

proglašenje pobjednika za održane discipline i ukupnog pobjednika 12:30.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.