Privedena tri napadača na vaterpoliste

Privedena tri napadača na vaterpoliste

Kod jednog privedenog pronađena je majica golmana Kralja.

Splitska policija objavila je u nedjelju ujutro da su uhićena trojica osumnjičenika za napad na vaterpoliste beogradske Crvene zvezde na Rivi u Splitu.

Trojicu vaterpolista Zvezde napalo je pet huligana dok su sjedili u kafiću i pili kavu, a nakon što su pretrpjeli nekoliko udaraca, Dušan Vasić i Miloš Maksimović uspjeli pobjeći, dok se golman Alesandro Kralj spasio skokom u more.

“U odnosu na jučerašnji događaj kada su u Splitu oko 13 sati na Obali Hrvatskog narodnog preporoda napadnuta tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije, odmah po zaprimanju dojave policija je započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje dalo svoje rezultate. Naime, policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres. Od zaprimanja dojave o događaju u sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su poduzeli niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a kako bi utvrdili identitet osoba, pronašli ih i kriminalistički obradili. O daljnjem tijeku odnosno dovršetku kriminalističkog istraživanja detaljno ćemo izvijestiti javnost”, poručila je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Utakmica između VK Mornara i VK Crvene zvezde otkazana je do daljnjeg.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.