Promašaji i zaboravna obrana koštali Riječane protiv Budve

Promašaji i zaboravna obrana koštali Riječane protiv Budve

Prošla su vremena kad je Primorje ovakve utakmice riješavalo u prvim četvrtinama.

Vaterpolisti Primorja nisu uspjeli obraniti svoj bazen od napada crnogorske Budve koja je uzela pobjedu s rutinskih 6-9. Obje momčadi su početku susreta nisu mogle pogoditi suparnički gol. Čak niti igrač više nije pomogao momčadima u njihovim realizatorskim mukama. No, u zadnjim minutama susreta su se raspištoljili Vuksanović, Rakovac, Ford te Paparić koji je Primorju donio i vodstvo na kraju četvrtine (3-2).

U drugoj četvrtini su se svjetla ugasila za Primorje koje nije moglo nikako probiti suparničkog golmana, Aleksandra Kralja. S druge strane je mladi Čubranić branio što je mogao, ali niti on nije mogao držati cijelu obranu na svojim leđima te se do kraja poluvremena Budva našla na +2 (3-5). u trećoj četvrtini opet svjedočimo buđenju domaćina zahvaljujući probuđenim golgeterima u njihovim redovima koji vraćaju Primorje na samo -1 (6-7).

Međutim, dalje od toga nije išlo. Nervoza se uvukla u redove Primorja koji su opet upali u golgetersku krizu, a ni suci nisu pomogli momčadi da ostane pribrana. Tako je pomoćni trener Voštić dobio crveni nakon prigovora za dosuđeni peterac Budvi, dok se Igor Hinić izvukao sa žutim kartonom. Budva je iskoristila sve do zadnjeg poklona što im je Primorje pružilo te je susret rutinski završilo na krilima Ćetkovića i Kralja

Primorje EB – Budva 6:9 (3:2, 0:3, 3:2, 0:2)

Primorje Erste banka: Čubranić, Čunko 1, Brubnjak, Kovačević, Babić, Blažić, Tkač 1, Rakovac 2 (1), Petrić, Radulović, Augusti, Paparić 2, Božić, Ford.
Budva: Kralj, Manojlović,S. Ćetković 2, Vuksanović 3 (1), Mitrović 2 (1), Inaba 1, Adžić, Maksimović, Vujašević, Popović, P. Ćetković, Franeta 1, Krivokapić, Dragović.

Igrač više: Primorje EB  8 (2), Budva 6 (3). Peterci: Primorje EB 1 (1), Budva 2 (2).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.