Prosinečki izbacio Vranješa iz reprezentacije BiH!!!

Prosinečki izbacio Vranješa iz reprezentacije BiH!!!

Navijači u Bosni i Hercegovini već su duže vrijeme zagovarali odluku o izbacivanju Vranješa.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i sadašnji izbornik susjedne Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki izbacio je problematičnog Ognjena Vranješa iz reprezentacije.

“Sam je sebe izbacio iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. Žao mi je, ali tako je”, rekao je izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki.

Branič Anderlechta posljednjih tjedana je česti član regionalnih tabloida zbog afere sa folk pjevačicom Jelenom Karleušom te svađe s njenim mužem Duškom Tošićem.

Vranješ je u medijima bio zbog svega, osim nogometa. Nakon što si je tetovirao četničkog vojvodu iz Drugog svjetskog rata Momčila Dujića i granice Republike Srpske, posvađao se s navijačima i nazvao ih ‘bauštelcima’, podržavao je nerede koje prave navijači AEK-a…

“I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere… Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo. Nikakvi, čak ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju” – rekao je Prosinečki za Anadolu Agency i dodao kako je svjestan mogućih problema Vranješeva izostanka:

“Istina, imat ćemo problema zbog toga. Vranješ je igrao veoma dobro u posljednje vrijeme i morat ćemo tražiti rješenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspjeti što prije naći adekvatnu zamjenu na toj poziciji, odnosno da će igrači koji bi mogli konkurirati na toj poziciji biti u natjecateljskoj formi” – završio je izbornik BiH.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.