Prosinečki otkrio jedini uvjet kojeg želi ako postane izbornik BiH

Prosinečki otkrio jedini uvjet kojeg želi ako postane izbornik BiH

Odluka oko novog izbornika pasti će za točno deset dana.

U razgovoru za Nezavisne, bivši izbornik Azerbajdžana i Crvene Zvezde Robert Prosinečki, otkrio je jedan jedini uvjet kojeg želi ako postane izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine.

“Teško je u ovom trenutku reći hoću li biti novi izbornik BiH. Osobno, volio bih prihvatiti taj izazov, a informiran sam da sam ušao u uži izbor i s ljudima iz Saveza dogovoren je novi sastanak u četvrtak. Još ne znam hoće li to biti u Zagrebu ili negdje drugdje, no znam da ću tek nakon što obavim razgovore moći reći hoću li postati trener ili ne“, izjavio je legendarni Žuti.

Inače, uz njega u konkurenciji je ostao i Amar Osim, a konačna odluka o tome tko će doći na klupu Zmajeva znati će se 04. siječnja.

“Naravno, prvo ću saslušati što se očekuje od mene i želim znati kako predstavnici N/FS BiH vide našu eventualnu suradnju. Moj stav nikad nije, niti će biti usmjeren na novac. Glavni uvjet je taj da imam svoje suradnike u stručnom stožeru jer sam već godinama radio sa svojim standardnim pomoćnicima Gordanom Ciprićem i Draganom Spasićem. To su ljudi koji su od početka sa mnom, gdje god da sam radio i bez toga ne možemo postići dogovor“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.