PK NATATOR ORGANIZATOR USPJEŠNO ODRŽANOG REGIONALNOG PRVENSTVA HRVATSKE U PLIVANJU

PK NATATOR ORGANIZATOR USPJEŠNO ODRŽANOG REGIONALNOG PRVENSTVA HRVATSKE U PLIVANJU

(Foto: PK Natator)

U organizaciji PK Natator uz financijsku potporu ZŠSOI na plivalištu Utrina održano je regionalno prvenstvo u plivanju za osobe s invaliditetom. Natjecanje je održano u velikom 50 metarskom bazenu.

Nastupilo je 105 natjecatelja iz 13 Hrvatskih klubova, dva kluba iz Slovenije te su po prvi puta sudjelovali i gosti  iz PK Spid Sarajevo. Natjecatelji su imali ukupno 254 startova, a od toga PK Natator je nastupio s 36 natjecatelja (24 natjecatelja u muškoj konkurenciji i 12 natjecateljica ) koji su imali ukupno 91 start.

Plivači PK Natator isplivali su 52 osobna rekorda i od toga osvojili 52 prva, 25 drugih i sedam trećih mjesta.

Regionalno prvenstvo Hrvatske u paraplivanju – Zagreb 2017.

Kao što smo najavili, u subotu, 6. svibnja, održano je Regionalno prvenstvo Hrvatske u Zagrebu, na bazenu Utrina. Kako nam je bilo pogledajte u videu, a sve rezultate možete vidjeti na web stranici Natatora – http://natator.hr/rezultati/

Posted by Plivački klub Natator on 11. svibnja 2017

 

Od  plivača PK Natator, nacionalnoj klasifikaciji pristupili su plivači: Lorenzo Savin ( S14,SB14,SM14 ), Sven Surla ( S5,SB5,SM5 ) i Silvija Rukavina ( S14, SB14, SM14 ). Klasifikaciju je provodila Maja Cesarec.

U organizaciji natjecanja, uz stručni stožer plivačkog kluba domaćina, a u sastavu Ana Sršen, Sara Brajković, Petra Škrlec, Ivan Perzel, Matija Mihalić i Ferdinand Major, sudjelovali su  volonteri kluba i  Kineziološkog fakulteta.  Natjecanje je provedeno uz nadzor od ukupno 19 sudaca.

(Video: PK Natator/facebook)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.